Söndag hela veckan lång

Ah.. Söndagar är EN veckodag jag inte hade velat uppleva veckan runt. Iaf inte just den här söndagen. Dygnet började bra genom att jag fick det angenäma nöjet att se en kille som fått uppleva konsekvenserna av att skutta från taket på ett 5-våningshus och landa på asfalt. Not that nice, I tell you. Not nice at all. 
Sov inget vidare alls efter det där och hela dagen har gått i ingentingets tecken. Har mest suttit under ett täcke och mått dåligt. 

Av andra anledningar också dock, men en krossad kille på amiralsgatan hade en hel del att göra med det. 

Jag upptäckte ikväll att det finns en hel del musik som inte finns på youtube. Eftersom dagens känslor gick i tonårsångestens tecken så drog jag fram alla mina gamla deppskivor. Däribland Dead Starlet - Passion för unhappiness (yay.. En titel som fullkomligt bubblar över av optimism och framtidstro!). Hade Youtube inte missat detta mästerverk så hade jag länkat in en låt, men i brist på youtube så får jag tipsa om att skivan fortfarande går att köpa hos b.la cdon.com! 

Nej söndagen har gått i deppighetens tecken. Har försökt mig på ett par filmer idag, men saknar t.om energin för det. Galet. Skvatt galet. 

Och mer blir det nog inte sagt om det hela.. Ta hand om er! Hoppas inte från höghus - ni kan råka traumatisera någon innocent bystander!

RSS 2.0