Lördagsnöje

Har det tveksamma nöjet att dras med en lätt bakfylla idag. Otrevligt! 
Görkvällen spenderades bland ett gäng pensionärer. Bokstavligt talat. Jag och en tjejkompis gjorde ett trubadurgig för en naturvårdsförening som fyllde 25. Det blev en trevlig kväll i 80-talsnostalgins tecken! 
Var tillbaka i min egen verklighet en stund efter 11 på kvällen, så det blev en snabb dusch, ett par kalla med Varg, och sen iväg på Hellnight!
Vart tydligen ett helt gäng folk som hade styrt kosan ditåt, så det var tidernas kompisträff vid baren! Kul som tusan! 

Men eftersom jag började dricka så sent som jag trots allt gjorde - och definitivt inte var sugen på en kalasfylla - så tog jag det lugnt med malten och drack rejält med vatten istället. Mådde riktigt bra när jag tog mig hem vid halv 5. Var inte alls trött och definitivt inte sugen på att avsluta kvällen redan, men i brist på ngt vettigt att fördriva tiden med så fick det bli hemgång istället. Väl hemma blev jag helt galet spontantrött och mest föll ihop och somnade.. Tyvärr höll det inte i sig, utan efter 4 timmar hade kroppen fått nog av att sova och blev klarvaken. Jäkla skitkropp! 

Hade egentligen ett bra mycket trevligare lördagsnöje inplanerat. Skulle gått på teater inatt med Varg men efter lite missförstånd kring biljetterna så visade det sig att ingen av oss bokat några platser! Vi insåg detta igårkväll och då var det naturligtvis slutsålt till båda de sista föreställningarna. :( 
Är mest sugen på att ta det lugnt ikväll ändå, men teater hade varit trevligt! 

Nej nu ska jag återgå till min naturdietsbaserade frukost.

Må väl!

...So I got up and made myself pancakes..

Fast jag fuskade en smula. Jag hade färdiga pannkakor i kylen som efter en snabb runda i micron var varma och goda! Goda indeed! Nu sitter jag här med värkande mage och undrar varför i helskotta jag satte i mig tre stora pannkakor kl. 23:00 på kvällen. 

Något jag däremot INTE har är sömnproblem. Inte längre iaf. Så nu är det banne mig sovdags! Hörs!

RSS 2.0